Tjenester og fototilbud - Torillkjorum.no
Fotograf Torill Kjørum    
Hovedsiden Om fotografen Galleriet Bryllupsfotografering Priseliste Kontaktinformasjon  
   

Bryllupsfotografering


Trykk her for å se på Bryllupsgalleriet

Se vakre brudekjoler fra Sjuls Design her

Forlovelsesfotografering

Fotografering av det kommende brudepar. Fotografering inkl. en forstørrelse i str. 30x40. Dette bildet er flott å bruke som bryllupsprotokoll i selskapet hvor alle gjestene på bryllupsfesten signerer og gir sine lykkeønskninger.
Dette blir et flott minne!
Kr 2.500,-

Enkel bryllupspakke

Fotografering etter vielsen på location eller i studio. Inkluderer 10 bilder i lite album.
Kr 7.500,- (10.000 kr i tillegg dersom dere ønsker alle bildene på cd i høyoppløselig printkvalitet)

Standard bryllupspakke

Bryllupsfotografering på location eller i studio. Pakken inkluderer 20 bilder i str 20x20 (Kr 1900,- i tillegg dersom man ønsker montasjebilder i albumet) i skinnalbum og 30 takkekort.
Kr. 9.900,- (10.000 kr i tillegg dersom dere ønsker alle bildene på cd i høyoppløselig printkvalitet)

Eksklusiv bryllupspakke med det "lille ekstra"

Vi følger dere på deres store dag - fra morgen til kveld. Pakken inkluderer fotografering av forberedelsene til både brud og ungdom. Vi fotograferer idet gjestene ankommer kirken, i kirken og fotograferer dere på det stedet dere måtte ønske etter vielsen.
Deretter følger vi dere på bryllupsfesten. Middagen, talere, gavebord, deling av bryllupskaken og til slutt brudevalsen. Med andre ord; vi gir dere unike bilder som vil gjenspeile spontanitet og glede fra deres store dag! Prisen inkluderer også 20 bilder i lekkert album, 30 takkekort og en cd med bilder fra vielsen og bryllupsfesten.
Kr. 25.000,- (10.000 kr i tillegg dersom dere også ønsker bildene fra portrettfotograferingen på cd i høyoppløselig printkvalitet)

Fotografering under vielsen:
Dere før da en cd med bilder fra vielsen i printbar oppløsning.
Kr. 2900,-

Bryllupsprotokoll og Bordkort - det lille ekstra
Dette er en tilleggstjeneste for dere som ønsker å sette en ekstra personlig vri på bryllupet. Ca to uker før bryllupet fotograferer jeg dere i studio eller ute. Dere velger ut ett bilde som dere ønsker å bruke til "Bryllupsprotokoll". Dette bildet blir printet i str 30x40 og alle gjestene deres kan signere og skrive hyggelige hilsner på bildet.
Dette blir et flott minne!!
Ett av bildene bruker vi til å lage bordkort (60 stk inkludert). Det er det mange lekre design å velge i. Det finnes også takkekort i samme design som bordkortet dersom dere skulle ønske dette.
Kr. 2.900,-

Secret Box:
Den perfekte morgengaven....
Kr. 2.900,-


Alle pakkene inkluderer et møte på forhånd hvor vi blir litt kjent og jeg/vi får vite deres ønsker for fotograferingen på bryllupsdagen.


Copyright © 2012 Torill Kjørum - all rights reserved.